Installatietechniek

Installatietechiek

Parkstad Support biedt een integrale dienstverlening waarbij de wensen van de klant centraal staan. Onze expertise op het gebied van installatietechniek, beveiliging en ICT wordt ingezet voor kwalitatieve oplossingen voor de opdrachtgever. Wij zijn werkzaam in alle takken van de installatietechniek zodat u als klant te maken heeft met 1 aanspreekpunt. Of het nu elektrotechnische, werktuigbouwkundige, transport- of koeltechnische installaties betreft, wij ontzorgen u als klant en staan 24 uur per dag voor u klaar.

Parkstad support kan u helpen bij het ontwerp en de coördinatie van al uw installaties. Aan de hand van programma van eisen houden wij bij de bouw van de installaties zo goed mogelijk rekening met de gebruikerswensen van de klant. Ook na de oplevering van het project zijn wij uw aanspreekpunt met betrekking tot de installatie.

Onderhoud installaties

Parkstad-Support biedt verschillende soorten onderhoud aan. Als klant kiest u welke gebieden u wilt uitbesteden en wat u in eigen beheer wilt uitvoeren.

Preventief onderhoud

Preventief onderhoud is de manier om de betrouwbaarheid vastgoedobject of installaties te vergroten. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, wordt de levensduur verlengd en is er minder sprake van correctief onderhoud. Soms is het zelfs wettelijk verplicht onderhoud uit te voeren aan een installatie. Parkstad Support kan in overleg met klant een preventief onderhoudsplan opstellen.

Functioneel onderhoud

Bij functioneel onderhoud wordt er niet alleen gekeken of vastgoedobject of installatiedeel naar behoren werkt maar ook of zij functioneert als beoogd. Deze functionaliteit kan afwijken van het oorspronkelijk ontwerp doordat zich in de loop van de tijd wijzigingen hebben voorgedaan in bijvoorbeeld het gebruik van een ruimte of het gebouw. Parkstad Support kan u adviseren hoe dit onderhoud het beste kan worden uitgevoerd.

Correctief onderhoud

Ondanks een goed preventief onderhoudsplan kunnen er op de meest ongelukkige momenten toch storingen/lekkages voordoen. Om storingen te herstellen of te verhelpen kan Parkstad Support snel vakbekwame monteurs inschakelen die 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaarstaan.

Onderhoud plannen en offerte begeleiding

Wij vertalen het vastgestelde onderhoudsbeleid in meerjarenplannen. Hierin staan precies omschreven welke onderhoudswerkzaamheden in de loop van de tijd moeten worden uitgevoerd en wat de kosten er van zijn. De meerjarenplannen worden door ons in jaarplannen tot in detail uitgewerkt. Jaarlijks stellen wij door middel van een her inspectie vast of de meerjarenplannen nog actueel zijn en/of dienen te worden aangepast. Vervolgens maken we bestekken en vragen we meerdere offertes bij uitvoerende bedrijven aan.

Lees ook meer over onze andere diensten

PROJECTMANAGEMENT

Parkstad Support biedt een volledig integraal projectmanagement voor nieuwbouw en renovatieprojecten.

Lees verder

INDUSTRIËLE ELECTROTECHNIEK

Parkstad Support biedt een integrale dienstverlening waarbij de wensen van de klant centraal staan. Onze expertise …

Lees verder

Heeft u vragen?

Bel +31 (0)45 4100 105 of stuur een e-mail naar info@parkstad-support.nl